BF30CC312DA64BFCEE5F4114C9CB7988 Filme crestine online 2019 subtitrate,filme crestine noi 2019,filme online si seriale Your Love Never Fails (2011) online-filme crestine online | Filme Crestine Online
Latest Movie :

.

.

Your Love Never Fails (2011) online-filme crestine online


Your Love Never Fails (2011) online-filme crestine online

Laura Conners si Dylan Hackett decid sa divorteze. Laura, director de banca ocupat se muta cu fiica ei, Kelsey, la New York, pentru a reporni viata lor dupa separarea de sotul ei, care înca locuieste în Texas.
Laura a fost atat de preocupata de slujba ei încât a uitat sa semneze actele de divort. De sase ani, de cand Laura si Kelsey s-au mutat la New York, Dylan si-a vazut fiica doar la ocazii. În cele din urma, Dylan se satura de situatia în care se afla si o da în judecata pe Laura pentru custodia fiicei lor, fortand-o sa se întoarca în Texas.
În cursul sedintei, Dylan si Laura încep sa se cearte, astfel încat Curtea Judecatoreasca a statului Texas acorda o perioada de gandire pentru a da o sansa cuplului sa se gandeasca la ceea ce este cel mai important pentru fiica lor, Kelsey. Judecatorul stabileste audierea pentru custodie pentru 14 februarie, care este Valentine’s Day. Acum Laura, Dylan si Kelsey au data de Valentine’s sa-si aminteasca ce i-a facut o familie iubitoare si astfel sa ia decizia care i-ar face pe toti trei fericiti.
Share this article :

Trimiteți un comentariu

 
Support : Creating Website | http://filme-crestine-online.blogspot.ro/ | filme crestine online
Copyright © 2011. Filme Crestine Online - All Rights Reserved
Template Created by filme crestine online Published by filme crestine online
Proudly powered by Blogger